Helseklinikken

ResultaterZoneterapi

Jeg har mange års erfaring inden for naturbehandling og så mange solstrålehistorier, at det er svært at vælge nogen frem for andre, men her er nogle stykker.

Iblandt disse har der været:

08/12 - 11
En ung pige med sprunget korsbånd kom i klinikken for ca. 3 uger siden,hun var lige startet på idrætshøjskole og det var rigtig ærgerligt (jeg havde kun haft et fortilfælde hvor korsbåndet var blevet var blevet fjernet ved operation og hun fik 8 behandlinger så kunne hun dyrke atletik igen). Jeg tilbød at give hende 10 behandlinger på 14 dage gratis hvis det ikke var i orden og mod normalt honorar hvis den efterfølgende scanning viste at det havde haft den ønskede virkning.
Scanningen viste den var groet fint sammen og var intakt.

13/10 - 10
Kære Niels Ove. Jeg vil gerne takke dig for hjælpen. I 8 år har jeg haft en knæskade, som jeg af lægen ellers havde fået at vide, ikke var til at redde. Men så kom jeg herop og efter 4 behandlinger, var jeg klar på håndboldbanen igen. Tak tak TAK!
Venlig hilsen Louise 15år.

26/11 - 03
Vi blev anbefalet at tage herop da jeg forlængst var blevet opgivet af sygehus og andre behandlere, i forbindelse med dårlig skulder. Men efter få behandlinger var det bedre og efter et par gange mere har jeg igen en rask skulder. Det er skønt nu er Niels Ove den første vi tager til med vores skavanker! Vi siger mange tak for god behandling og stor dygtighed.
De venligste hilsner Kenn og Majbritt (Als)

14/2 - 01
På nippet til en discuspaolaps igen er jeg dybt taknemmelig for at min søster anbefalede Niels Ove. Nu er ryggen god igen både til arbejde og sport, bondemanden er også fornøjet, han har ikke længere ondt i knæ og hofter. Nu går vi kun her af ren luksus. Tak for det gode resultat Niels Ove.
Bondemanden og hans kone - Aage og Ruth, Give.

Den 10/12. 99 kom en klient med et alvorligt problem: spiserørsbrok, han kunne ikke få mad igennem halsen, heller ikke flydende. Han fik 3 behandlinger og noget naturmedicin, den 3/1 kom han i klinikken og skinnede som en sol og sagde nu få¸lte han sig som en på 20 igen (han var 60 år) Han havde ingen smerter, og han havde kunnet spise normalt både i jul og nytår.
Jeg havde tidligere behandlet manden for knæsmerter, som gennem 10 år var blevet så voldsomme, at han var blevet nødt til at sælge gården, og gå på pension. Læger og sygehuset kunne intet stille op, og han levede af smertestillende medicin. 6 behandlinger med Elektroterapi, kombineret med Zoneterapi på 14 dage og manden var fri for smerter og har været det siden.
For at blive i familien, behandlede jeg sidste år hans kone for en svært forhøjet kolesteroltal. 2 behandlinger og noget naturmedicin så var det ok.

59 årig dame. Meget slemt eksem i hænder. 5 behandlinger og noget naturmedicin helt ok.

17 år. pige. Slået haleben og lænd for 4 år siden, kan ikke sidde uden smerter i længere tid det samme i stående stilling. 2 behandlinger med elektroterapi + vacuumterapi + zoneterapi. Helt ok.

30 år. kvinde Migræne med opkast, Hormonalt. 2 behandlinger + naturmedicin, helt ok.

48 år. mand Migræne 3-4 g. ugentligt. 5 behandlinger + naturmedicin, helt ok.

33 år. Sygeplejerske , sygemeldt i 1 år og lige får afsked på grund af nerve i klemme , i den højre skulder. Læger og sygehus havde prøvet alt. 2 behandlinger og hun var som ny.

64 år mand, skinnebensår 4-5 mdr. gl. + Podagra + Diskusprolaps i nakke. 5 behandlinger og manden var helt ok.

51 år kvinde, astma og allergi. 8 behandlinger og naturmedicin, helt ok og fri for lægemedicin.

40 år, mand, kronisk pandehulebetændelse og blærebetændelse + ondt i venstre albue. 5 behandlinger og lidt naturmedicin helt ok.

32 år kvinde, barnløshed. 4 behandlinger og lidt naturmedicin, gravid.

2 år pige. Mellemørebetændelse kan ikke tåle penicillin kastede op. 2 behandlinger og lidt natur dråber. Helt ok samme uge.

Mand, 60 år. slidgigt i arme, ben, skuldre, hofter. Smertefri efter 3 behandlinger, kontrolbesøg efter 2 mdr. stadig smertefri.

Mand, 71 år. Årebetændelse i højre ben meget voldsomt, årer så tykke som mit håndled fra lyske til knæ, ildrøde, ømme og hårde som vandrør. Læge kunne ikke hjælpe, meget smertefuld. Smertefri efter 3 dage og efter 7 behandlinger og lidt naturmedicin er årene svundet ind til normalt tykkelse og manden kan igen danse uden smerter.

Pige 11 år, Astma + allergi husstøvmider og græs. Kontrolleret ved læge efter 3. Beh. Og da var alle tallene på prøverne over normale og både astma og allergi var væk. Hun fik i alt 4 behandlinger og lidt naturmedicin.

Kvinde 68 år. Urininkontinens opereret mange gange. 7 behandlinger helt ok.

Kvinde 57 år. Urininkontinens 4 behandlinger helt ok.

Mand 62 år. Frossent Skulder 5 behandlinger på 14 dage. Helt ok.

Mand 60 år. Frosset Skulder 8 behandlinger på 14 dage. Helt ok

Kvinde 32 år Seneskedebetændelse. 4 behandlinger. Helt ok.

Far og tre voksne sønner. Alle har smerter i højre knæ og venstre ankel, sportsskader. Alle tre var smertefri efter 4 behandlinger.

Dame 62 år. venstre skulder af led, sat på plads af læge. opration for beskadiget ledbånd gået til genoptræning på Herning sygehus i 7 mdr. uden resultat kan løfte armen ca. 45 grader og mange smerter. Efter 10 dage i behandling er damen smertefri og kan løfte armen over skulderhøjde. Efter 15 behandlinger kan damen alt og bliver sendt hjem med nogle øvelser.